Haber | 11.Uluslararası Marmi Festivali Başladı
Publish Date : 2020-01-21
11. Uluslararası Marmi Festivali Başladı

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Taha Ayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Rabiya Kazak ve Abdulhalim Aksu’nun aralarında bulunduğu heyet,  DEK Üyesi Katar Al Gannas Derneği tarafından Doha’da düzenlenen ve 1 Şubat’ kadar devam edecek olan Uluslararası Şahin ve Avcılık (Marmi) Festivali’ne katıldı. 

Katar’ın kadim geleneksel kültürüne dair etkinlik ile ilgili beğenilerini dile getiren DEK heyeti, Katar’ın dünya kültürel mirasına yaptığı katkının önemine değindi. Körfez ülkelerinden organizasyon olan yoğun katılımından duydukları memnuniyetlerini vurgulayan Uluslararası Marmi Festivali organizasyon kurulu ve Al Gannas Derneği Başkanı Ali bin Khatem Al Mehshadi ile Al Gannas Derneği Başkan Yardımcısı Mohammed bin Abdullatif Al Misnad, Festival’de yer alan önemli etkinlikler ve kurallar hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

DEK üyelerinden olan Katar Al Gannas Derneği yetkilileri, organizasyona ve geleneksel sporların kültür yaşatılmasına dair katkılarından dolayı Dünya Etnospor Konfederasyonu’na teşekkürlerini ilettiler.